Susribte to this blog

End of code

Tuesday 30 October 2012

PASJA VEGETA

Moj pas nevoli pasju hranu. Na drugu ruku obožava sve poškropano vegetom. Treba napraviti VEGETU ZA PASE.

A kada se već izumi pa najvjerojatnije je da bi pasja vegeta djelovala oblažujuće na generalnu čangrizavost. Ubacit malo vegete za pasa u juhu grintavoga dide imalo bi siguran efekt kao par čikara rakije i zaspa bi ko čuko na kauču popodne bez da zajebaje babu da promine program i skine mu meksičku seriju.

A navečer kad je već satra babu sa svim verzijama vjiesti u pet, pa šest, i usedem sati,sa hrt, i rtl i nove,i hrt i rtl 2 i bidna baba više nema pojma kako da otme daljinski iz panđa koje godinama već vježbaju minjat progrmame i držat cigaretu istom rukom, spasilo bi ju da postoji malo te pasje vegete da mu ubaci u blitvu od večere , da može na miru pogledat sulejmana i ostale turske serije koje su joj preostale kao jedini izvor strasti osim ogovaranja.

Da pasja vegeta postoji sigurno bi sadržavala veće količine toksičnih ultimatora ukusa nego ljudska, prosuta u tjesto palačinke imala bi više šanse da smiri i onu divlju dicu u susistvu koja sada kada se lito bliži kraju i nema više skakavaca kojima se s guštom čupaju noge pod uličnim svjetlima usmjeruju svu svoju energiju u izmišljanju bučnih divljaštvina kakve bi im zauzele dovoljno večeri samo da nemoraju pisati domaće radove.

A tek da je šjor Dujiću malo te pasje vegete pa da umoči one bosanske cigarete koje i tako nikada nisu ni vidile duha od duhana u pasju vegetu, te da ih prodaje onim kavanskim dangubama , koji se ponaašaju kada je haloween svako jutro i cjelodnevno tokom južine, lamataju rukama, pogledom bez cilja, sa zastrašujućim dahom od zombija, pa pretvorija bih ih u uljudne prostojne ljude, možda bi čak počeli i prati zube.

A da podravka napravi pasju vegetu moj pas bi bio više nego sretan. Pas koji inače čak i rižu sa vegetom prije pojede nego pasju hranu dubio bi od sereće na glavi. Mogao bi možda i podnjeti pepeo koji je umješan u kuhana crijeva i organe pedigre konzerve. Ma vjerojatno mu nebi trebala ni kosti počeo bi grist grane sa vegetom, i stare cijevi, kartone, ma da ima pasje vegete moj pas bi rado posta Mačka pa čak i vegetrijanac.

No comments:

Post a Comment